Om Scanfoil ApS som fødevareemballage producent

Hvem er vi?

Scanfoil ApS beskæftiger sig med import og salg af fødevareemballage. Scanfoil ApS blev grundlagt i 2003 af Steen Bruun Andersen, som nu har mere end 40 års erfaring i branchen.

Vi har lager i Jylland, og her lagerfører vi specifikt til hver enkelt kunde. Ved nærmere aftale kan der også sendes direkte fra vores producenter. Fra lageret dækker vi primært Danmark, men har også leverancer til Sverige.

Scanfoil ApS sælger ca. 850 ton om året og har en omsætning på ca. 25 millioner kr. årligt. Det er primært plastemballage til fødevarer som pålæg i skiver, men også til fisk samt andre fødevarer, som skal pakkes i langtidsholdbar emballage.

Vores vigtigste opgave er at sørge for succes hos kunden. Dette er vores førsteprioritet, og derfor ønsker vi et tæt og transparent samarbejde, hvor vi får det bedste ud af hinanden.

Vi arbejder med tillid og gensidig respekt, som er nøglen til at finde de optimale løsninger.
Vi står altid til rådighed omkring rådgivning og problemløsning, og forsøger at løse opgaver på den mest hensigtsmæssige måde. At kunne stå inde for vores arbejde og rådgivning er derfor noget, vi gør en stor dyd ud af.

Vi tror på, at dette giver det bedst mulige udgangspunkt for langvarige samarbejder.

This site is registered on wpml.org as a development site.